Aventurers

Experiències enoturístiques

Ciclista
Visita Albet i Noya

Visita el celler i les vinyes d'Albet i Noya

Reobrim!

Horari tardor 2020. De dilluns a divendres, de 9 a 17h. Visites en grups privats (màxim 6 persones).

A Albet i Noya ens agrada viure un enoturisme de proximitat, en petit comitè i amb totes les mesures de seguretat. Us oferim un seguit de propostes que podeu realitzar en privat amb la vostra família i amics(durant la tardor seguim sense ajuntar grups) o bé realitzar al vostre aire i sempre envoltats de natura i en espais oberts.

Albet i Noya posa a la vostra disposició material de seguretat (mascaretes i gels desinfectants), mantenim les distàncies de seguretat i netegem les instal·lacions de forma continuada.

Us hi animeu? Visitar Albet i Noya és apostar per un enoturisme segur i sostenible.

Reserva imprescindible i pagament per avançat a la nostra web.

Uneix-te a l'aventura

Propostes tardor 2020

Respira! Vens a la vinya?

Vine a conèixer què fem, com ho fem i quin gust té.

Et proposem fer un circuit per les nostres vinyes i celler on coneixeràs de primera mà el passat, present i futur del conreu ecològic i ho acompanyarem, és clar, amb un tast dels nostres vins i escumosos.

Tenim un entorn i unes vistes envejables que conviden a estar-s’hi llargues estones sigui a peu de vinya o en algun racó del nostre jardí.

Completa la teva sortida amb un esmorzar típic o un dinar informal entre vinyes amb productes de km0.

 • Ruta per la vinya i tast de 3 vins: 15€
 • Ruta per la vinya, tast de vins i esmorzar a base de pa amb tomàquet i embotits de proximitat: 21€
 • Ruta per la vinya, tast de vins i ecobrunch*: 30€
  *ecobrunch. Amanida, truita de patates, pa amb tomàquet, embotits i patés de proximitat, postres.

Sol·licitar informació o reserva


Al teu aire!

Ruta a peu fins a la nostra vinya més bonica: el Fanio!

T’agrada el camp? T’agrada caminar? Si la resposta és doblement sí, tenim el pla perfecte per a tu! Et proposem una excursió d’uns tres o cinc quilòmetres (dificultat baixa) per les Muntanyes d’Ordal on caminaràs entre terrasses de pedra seca, boscos mediterranis i vinyes del Penedès. El punt de trobada és el celler on us donarem un mapa i algunes indicacions per fer la ruta per les nostres vinyes ecològiques. A partir d’aquí, i al vostre ritme, iniciareu una excursió plena de sorpreses on no hi faltarà el vi i un petit aperitiu a la nostra vinya de xarel·lo més preuada: el Fanio.

Activitat sense guia.

 • Ruta a peu al Fanio: 15€ per persona. (inclou ruta, assistència, una ampolla de vi i aperitiu)
 • Possibilitat de fer la ruta guiada. Preu 25€

Sol·licitar informació o reserva


E-coBike!

Ruta en bicicleta elèctrica per Subirats i visita al celler

Una petita aventura que tindrà com a punt de partida l'estació de tren de Subirats. (Fàcil aparcament i possibilitat d'arribar en transport públic directe des de Barcelona). Allà us donarem una bicicleta elèctrica i una ruta amb GoogleMaps perquè passegeu entre vinyes al vostre ritme i sense pressa. Un cop arribats al celler, us esperarem amb una copa de vi ben fresqueta i, ja sense la bicicleta, farem un circuit per les nostres vinyes on coneixereu de primera mà el passat, present i futur del conreu ecològic i ho acompanyarem, és clar, amb un tast dels nostres vins i escumosos.

Per acabar d'arrodonir el dia, podeu fer un dinar entre vinyes al nostre jardí.

 • E-coBIKE + visita guiada a la vinya: 48€
 • E-coBIKE + visita guiada a la vinya + ecobrunch: 66€

inclou: e- bike, casc, ruta google maps , assistència en ruta, visita guiada a la vinya, degustació final de tres productes o dinar.

Sol·licitar informació o reserva


Visites Combinades

Completa la teva experiencia amb algun d'aquest packs i passa un dia rodó al Penedès.

 • Visita guiada a la vinya + dinar al Mirador de les Caves, ubicat en plena naturalesa i fantàstiques vistes a Montserrat : 46€/pax (de dimarts a diumenge).
 • Visita guiada a la vinya + dinar a Cal Xim. Al centre de Sant Pau d’Ordal amb menú tradicional i la millor brasa. 43€/pax ( de dilluns a divendres - dimarts restaurant tancat).
 • Visita guiada a la vinya + dinar amb menú degustació a Cal Pere del Maset, de Sant Pau d’Ordal. Menú de sis plats d’autor maridats amb els nostres vins. 70€/pax (de dimarts a diumenge).
 • Visita guiada a la vinya i visita a l'Espai Xocolata de Simon Coll. La combinació més dolça. Ideal per anar amb nens. 18€/pax

Sol·licitar informació o reserva


L'aventura continua

Ara més que mai, l'aventura continua... ens hi acompanyes?