Actualitat

Albet i Noya

Participem a la Penedes360 Challenge!

Participem a la Penedes360 Challenge!

I busquem 5 aventurers o aventureres que vulguin córrer en nom d'Albet i Noya

Del 26 al 29 de setembre, el Penedès s'omplirà de corredors i ciclistes per participar a la primera edició de la Penedès 360 Challenge, una prova esportiva que tindrà la vinya i el seu paisatge com a principal protagonista.

La P360C té l’objectiu de reunir en un cap de setmana esportistes, visitants i amics al voltant del vi i de la ruta Penedès 360. El lloc triat per a aquesta primera edició serà el Pla del Penedès. Durant tres dies hi haurà activitats que aniran des de curses, xerrades, activitats per a nens, tast de productes, fira de la comarca…

A Albet i Noya ens hem sumat a la iniciativa i ens trobareu  en un dels punts d'avituallament tant de la Marató del vi (42km) com de la Mijta d’Ull de llebre (22km).  Serà un punt estratègic per venir a animar als corredors i gaudir del paisatge i de la carrera amb una copa de vi d'Albet i Noya.

Però no només això!!

També ens hem proposat crear el nostre propi equip de corredors i hem iniciat un concurs a FACEBOOK per trobar a 5 aventurers o aventureres que vulguin córrer en nom d'Albat i Noya.

Què heu de fer?

  • Ser seguidors de facebook de la pàgina d’Albet i Noya

  • Compartir i comentar AQUESTA FOTO a Facebook citant amb quins amics voldries córrer la cursa i expliqueu-nos també el motiu pel qual voleu participar

  • Entre els més originals farem un sorteig d’una inscripció de grup per participar a la Penedes 360 Challenge

  • Teniu temps de participar fins el 19 de setembre a les 12 de la nit (el dia 20 anunciariem el guanyador)

  • IMPORTANT! No cal arribar el primer, simplement cal tenir ganes de passar-ho bé!

PARTICIPEU AQUÍ!

albet i noya penedes360 challenge

  |    |  

Més noticies que et poden interessar