Actualitat

Albet i Noya

Reconeixement a Josep Maria Albet als seus 8 anys a la DO Penedès

Reconeixement a Josep Maria Albet als seus 8 anys a la DO Penedès

Durant els 8 anys que ha presidit la DO Penedès s'ha fet una aposta per l'agricultura ecològica, s'han definit les subzones de la DO i s'han creat els escumosos Clàssic Penedès.

josep maria albet joan huguet

El primer ple de la  DO Penedès  amb Joan Huguet al capdavant  va servir per reconèixer la tasca  de Josep Maria Albet i Noya , president sortint, al llarg dels seus 8 anys de mandat.

En aquest període i especialment en els darrers temps, Albet ha treballat per potenciar la promoció i la comunicació dels vins de la DO Penedès i el territori on neixen.Uns objectius que s’han treballat a partir de diverses accions per a donar a conèixer la qualitat i l’excel·lència dels vins negres, sense deixar de banda la potencialitat d’una de les varietats insígnies de la DO Penedès, com és el Xarel·lo.

Albet també ha dedicat el seu mandat a treballar per a impulsar el cultiu ecològic de la vinya, fet que ha permès que a dia d’avui la DO Penedès, sigui la denominació d’origen amb més hectàrees conreades a partir d’aquesta tècnica. La potenciació de les singularitats de les diferents zones i territoris del Penedès i la creació dels vins escumosos Clàssic Penedès, formen també part del seu llegat.

Durant el ple, Huguet li va fer entrega d’una rèplica de la deessa de l’agricultura Demeter, com a reconeixement de la seva trajectòria en la defensa de la DO Penedès i els seus vins. Aquesta figura, trobada a les excavacions del jaciment ibèric de la Font de la Canya (Avinyonet del Penedès), és des de fa més d’un any la nova imatge de la DO Penedès.

 

  |    |  

Més noticies que et poden interessar