Actualitat

Albet i Noya

Albet i Noya se suma al projecte reWINE

Albet i Noya se suma al projecte reWINE

Juntament amb els supermercats Veritas promourem la reutilització d'ampolles de vidre

Aquest mes de juny, el celler Albet i Noya i la cadena de supermercats Veritas ens hem sumat  a la prova pilot per a la reutilització d’ampolles de vi dins el projecte reWINE.  Seguim  així la línia iniciada per altres  quatre cellers catalans -la Cooperativa Falset Marçà, la Vinyeta, Talcomraja i Vins Pravi-, 50 restaurants i una desena de comerços d'arreu del territori català que ja en formen part des del mes de juliol passat.

Amb la incorporació d’Albet i Noya i Veritas al projecte, es podran recuperar més ampolles de vi i assolir l’objectiu de reutilitzar al voltant de 100.000 ampolles, fet que s'estima que podria evitar aproximadament 45 tones de residus d'envasos de vidre.

El funcionament és ben senzill: els consumidors que comprin una ampolla d'Albet i Noya que contingui el gomet reWINE podran retornar l’ampolla als establiments de Veritas. Per cada ampolla que retornin, se’ls abonarà 10 cèntims. 

Aquesta promoció serà vàlida fins al 31 de desembre del 2019 a les següents botigues Veritas de Barcelona: Carrer Mandri, 15; Passeig Sant Joan, 144; Carrer Còrsega, 302; Carrer Diputació, 247 i a la del Centre Comercial L’Illa Diagonal.

rewine, albet i noya, veritas

Descarrega el triptic del projecte reWINE.

  |    |  

Més noticies que et poden interessar