Actualitat

Albet i Noya

Plogging entre vinyes

Plogging entre vinyes

Una jornada lúdica que culminarà amb un concert vermut a càrrec de Ramé.

Saps què és el 'plogging'?

El plogging és una modalitat esportiva sorgida a Suècia i que consisteix en caminar o córrer al mateix temps que es recullen deixalles que es van trobant pel camí. És una conjunció entre jogging (córrer en anglès) i plocka upp (recollir en suec). Així, coincidint amb la Setmana Europea per la Prevenció de Residus, organitzem la primera caminada en format plogging del celler. Serà el diumenge 12 de maig i us hem preparat un programa ben complet perquè el gaudiu d'allò més.

Començarem de bon matí amb una visita al celler per a grans i petits. Els adults visitarem el celler i coneixerem tots els secrets dels primers vins ecològics de Catalunya. Mentrestant, els petits gaudiran d'un joc de pistes per les vinyes i el celler i acabaran fent un taller de reciclatge  amb monitors especialitzats.

Seguidament us podreu quedar al nostre jardí tot prenent una copa de vi o ens podreu acompanyar a fer una ruta per les vinyes armats amb guants i bosses per anar recollint totes les deixalles que ens trobem pel camí.

I a la una del migdia, per relaxar-nos una mica, concert vermut amb el grup Ramé, un quintet penedesenc que toca temes de jazz, blues, funk o bossanova. L’entrada al concert és oberta a tothom i totalment gratuïta. Durant tot el matí hi haurà servei de winebar on es podrà degustar l’àmplia gamma de vins del celler. També es podrà comprar vi a preus especials.

Aquí us deixem el programa de la jornada. Per inscriure's a les visites o a la caminada cal confirmar assistència a comunicacio@albetinoya.cat

plogging albet i noya

 

 

  |    |  

Més noticies que et poden interessar