Actualitat

Albet i Noya

La curiosa d’Albet i Noya sedueix Girona

La curiosa d’Albet i Noya sedueix Girona

Hem obtingut tres medalles al Giroví, concurs organitzat per l'Academia de Tastavins de Girona.

El rosat del celler penedesenc s’ha endut una medalla d’or al XXIV Concurs de Vins i Escumosos de Catalunya Girovi 2019. El vi, elaborat amb les varietats pinot noir i syrah, és un dels referents del celler ecològic. Destaca per la seva frescor i dolçor i és ideal per acompanyar qualsevol mena de plat, sobretot de cara als mesos d’estiu. Una curiositat d’aquest rosat és que estem davant d’un dels vins més prematurs de la història del celler, ja que va sortir al mercat a finals de setembre del 2018.

No és l’únic vi d’Albet i Noya que ha seduït els paladars gironins. També el Clàssic Penedès Brut 21 (elaborat amb chardonnay i parellada) ha estat guardonat amb una medalla de plata. El Reserva Martí 2011 s’ha endut una medalla de bronze.

El Concurs de Vins i Escumosos de Catalunya va ser creat l’any 1995 per Agustí Encesa, fundador de l’Escola  de Tastavins del Gironès i és un referent a Catalunya.

  |    |  

Més noticies que et poden interessar