Actualitat

Albet i Noya

Vins i gastronomia al Penedès

Vins i gastronomia al Penedès

Gener i febrer són els mesos perfectes per venir i gaudir d’una bona calçotada o de la millor gastronomia de casa nostra.

Aquestes són les propostes eno-gastronòmiques que us fem des d'Albet i Noya:

Per als que volen atipar-se de calçots

Us oferim l' ECOCALÇOTADA: una visita al celler Albet i Noya, on coneixeràs i tastaràs els nostres vins ecològics, i una completa calçotada al restaurant El Mirador de les Caves (amb calçots il·limitats, carn a la brasa, mongetes, carxofes, patates i molt més - mira el menú complet).

Disponible: de dimarts a diumenge (Desembre a Març)

Preu: 49€ adults / Joves 37€ (13-17 anys) / Nens 18€ (2-12 anys)

calçotada penedes albet i noya

Sol·licitar informació o reserva

Per als que volen gaudir de la cuina de proximitat

En tenim dues opcions molt temptadores. Entre setmana us recomanem dinar a Cal Xim, un dels restaurants més emblemàtics del nostre municipi i visitar el celler  (visita i dinar 39€). Als caps de setmana, gaudiu de les millors vistes a Montserrat amb la visita combinada entre Albet i Noya i El Mirador de les Caves per només 45€ tot inclòs. (També hi ha l'opció de dinar al restaurant de Sant Sadurní d 'Anoia Cal Blay 25)

enoturisme penedes albet i noya

Sol·licitar informació o reserva

Per als que volen un menú gurmet

Que no es perdin l'experiència Descobreix l’origen amb el restaurant Cal Pere del Maset. Una visita molt completa al celler (amb els nostres millors vins) i un dinar amb menú degustació i maridatge al prestigiós restaurant de Sant Pau d’Ordal. Tot plegat per 68 euros, tot inclòs.

enoturisme penedes on dinar

Sol·licitar informació o reserva

Per als més  llaminers 

Què us semblaria combinar vins i xocolata? Un pack conjunt amb l’Espai Xocolata de Sant Sadurní d’Anoia que us farà xalar a petits i grans.

Sol·licitar informació o reserva

Ah! i no us oblideu de la ruta de Xató, un dels esdeveniments gastronòmics de referència a la comarca i que enguany ha escollit a Josep Maria Albet i Noya com a ambaixador. Apunteu les dates: 3 de febrer, al Vendrell; 17 de febrer, a Vilafranca; 28 de febrer, Sitges, i 17 de març a Calafell.

 

 

  |    |  

Més noticies que et poden interessar