Actualitat

Albet i Noya

Calendari d'Advent 2018

Calendari d'Advent 2018

Participeu al nostre concurs a Instagram i guanya, cada dia, un lot de vi!

Comença el mes de desembre i a Albet  i Noya volem recuperar la vella tradició dels calendaris d’advent. Aprofitant que aquest any celebrem els 40 anys en vinyes i vins ecològics hem decidit tirar la casa per la finestra i fer el nostre propi calendari ple de vins, escumosos, visites i altres sorpreses. Per això, des del dia 1 de desembre i fins el 24, a través del nostres instagram @albetinoya, podràs guanyar ampolles de vi, lots especials, visites al celler i molts altres premis.

Cada dia a les deu del matí us formularem una pregunta i només haureu de respondre i esperar que la sort estigui del vostre costat. L’endemà a les deu del matí direm el nom del guanyador i formularem una nova pregunta amb un nou premi. Molta sort!

 

BASES LEGALS DEL CONCURS

  |    |  

Més noticies que et poden interessar