Actualitat

Albet i Noya

La festa dels nens

La festa dels nens

El 2 de desembre torna ‘la festa dels nens’ amb Pallassos sense fronteres al celler Albet i Noya.

Un any més, Albet i Noya i Pallassos sense fronteres s’uneixen per fer una jornada solidària al voltant dels més petits. En un entorn idíl·lic, rodejat dels colors de les vinyes de tardor, podrem gaudir d’espectacles de pallassos, tallers de circ, food trucks gentilesa de Cal Blay i, és clar, dels millors vins d’Albet i Noya.

L’entrada a la festa dels nens és oberta a tothom amb una donació de 5 euros que es destinaran a Pallassos sense fronteres. Hi haurà activitats durant tot el matí per als més petits i també visites guiades al celler per als més grans. Cal Blay hi posarà el toc gastronòmic i Albet i Noya els vins.

Serà també una bona ocasió per omplir el celler de cara Nadal, ja que oferirem descomptes i promocions en tots els vins!

Ja fa alguns anys que Albet i Noya va deixar d’oferir un lot de nadal als seus clients i col·laboradors i va decidir destinar aquests diners a l’associació Pallassos sense fronteres. Des d’aleshores, hem ajudat a repartir somriures a totes les zones en conflicte del món. Amb la jornada del dia 2 volem contribuir a fer encara més gran aquesta rialla col·lectiva a la vegada que volem donar a conèixer l’Associació i la seva tasca als nostres amics i clients.

Pallassos sense fronteres és una organització no governamental catalana de pallassos, d'àmbit internacional i sense ànim de lucre, fundada a Barcelona el 1993 per un col·lectiu d'artistes procedents del món de les arts escèniques.

Dia: 2/12/2018

Horari: 10:30 a 14h

Entrada: Donació de 5 euros

No cal inscripció prèvia

pallassos sense fronteres albet i noya la festa dels nens

pallassos sense fronteres albet i noya la festa dels nens

pallassos sense fronteres albet i noya la festa dels nens

pallassos sense fronteres albet i noya la festa dels nens

  |    |  

Més noticies que et poden interessar