Actualitat

Albet i Noya

Albet i Noya al Most Festival 2018

Albet i Noya al Most Festival 2018

El 18 de novembre acollim la projecció del documental 'Les vies du vin'.

Aquesta setmana s’inaugura a Vilafranca la vuitena edició del Most, Festival Internacional de cinema del vi i el cava.  A Albet i Noya ens agrada donar suport als projectes vitivinícoles locals així com, sobretot, ens encurioseix descobrir noves històries al voltant del món del vi!

És per això que, per segon any, col·laborem amb el festival i acollim al nostre celler una de les projeccions de la secció Collita. Serà el 18 de novembre i podrem gaudir del documental Les Vies du vin de Carlos Orta.

Aquest film ens proposa un viatge per les quatre estacions de la vinya a través de la quotidianitat de 4 viticultors catalans i francesos.

most festival pierr overnoy

les enfants sauvages most festival

El viatge comença a la primavera amb una visita al celler d’en Nikolaus i de la Carolin Bantlin, els quals van deixar la seva vida a Alemanya per dedicar-se a la vinya a Fitou, França. L’estiu ens aproparà a les germanes de Mas Molla de Sant Antoni de Calonge, amb qui la tradició i el llegat d’una família vitivinícola s’ha mantingut una generació més. Arribada la tardor viatjarem fins a Pupillin, França, per conèixer la història de Pierre Overnoy, pare dels vins naturals al Jura. I amb el fred de l’hivern anirem de Meursault a Nova York amb en Jean-Marc Roulot, un home que busca l’equilibri entre les seves dues passions: el teatre i les vinyes.

Tot això, acompanyat d’una visita al nostre celler, pioner en  vinyes i vins ecològics des de fa 40 anys i on podràs conèixer i tastar alguns dels nostres vins més singulars acompanyats d'una selecció de formatges Xerigots.

VISITA + PROJECCIÓ les vies du vin

Data: 18/11/2018

Hora: 11h

Preu: 15 €. Entrades a la web del most (aforament limitat)

  |    |  

Més noticies que et poden interessar