Actualitat

Albet i Noya

IV Setmana Rosa a Albet i Noya

IV Setmana Rosa a Albet i Noya

La jornada de Portes Obertes del 12 d'octubre recaptarà diners per la lluita contra el càncer de mama.

Des d'Albet i Noya tornem a dedicar el mes d’octubre a la lluita contra el càncer de Mama. Del 12 al 21 d’octubre, part dels beneficis obtinguts de les visites i vendes a la botiga del celler aniran destinats al grup Àgata (Associació catalana de dones afectades de càncer de mama). De fet, el dia 12 d’octubre, que fins ara havia sigut jornada de portes obertes amb entrada gratuïta, enguany es demanarà als visitants una donació solidària de 2 euros.

És el quart any que Albet i Noya col·labora amb el Grup Àgata i lluita així contra aquesta temuda malaltia que afecta, cada any, a més de 4500 noves dones a Catalunya. El 19 d’octubre se celebra el Dia Internacional contra el càncer de mama.

La curiosa més prematura i solidària

Durant la Setmana Rosa d’Albet i Noya, el vi rosat Curiosa i l’escumós Brut Efecte pinot noir seran també els grans protagonistes ja que s’oferiran degustacions gratuïtes a tots els visitants del celler. Serà una bona oportunitat per tastar la Curiosa 2018 que acaba de sortir al mercat just aquesta mateixa setmana. Un fet excepcional provocat, en part, per la forta demanda i el gran moment que estan vivint els rosats arreu del món.

albet i noya curiosa

L’Associació Catalana de Dones Afectades de Càncer de Mama (Grup Àgata) va néixer el 1995 de la necessitat d’agrupar les dones afectades de càncer de mama i els seus familiars. Els seus objectius són informar i donar suport a les pacients, oferir eines de rehabilitació durant els tractaments i promoure un estil de vida saludable.

 

  |    |  

Més noticies que et poden interessar