Actualitat

Albet i Noya

Segona 'Nit dels Clàssics Penedès'

Segona 'Nit dels Clàssics Penedès'

Fa un any, gaudíem al nostre celler de la primera 'Nit dels Clàssics Penedès'. Aquest divendres ho tornarem a fer a les instal·lacions de Can Bonastre Wine Resort

la nit dels clàssic pendes albet i noya

El proper divendres  28 de setembre se celebrarà la segona edició de la Nit dels Clàssics Penedès, una vetllada musical i gastronòmica que reunirà en un únic espai a 8 productors d’escumosos elaborats sota el paraigua de la Denominació d’Origen Penedès.

En ella, s’hi podran tastar els ‘Clàssics” d’ATRoca, Albet i Noya, Colet, Mas Bertran, Loxarel, Castell de Pujades, Montpicolis i Mas Comptal. L’acte, organitzat des de la Denominació d’Origen Penedès, començarà a les set de la tarda amb un tast d’escumosos prèmium dels cellers participants. Acte seguit, es podrà gaudir d’un sopar-còctel amb propostes gastronòmiques com broqueta de formatge Maó amb anxova i codony,  daus de bacallà en tempura amb tomàquet sec i salsa de pebrots del piquillo o  “vieira” amb parmentier de coliflor i ous de salmó. 

La música de la jornada anirà a càrrec del grup 3 Cool Cats.. Les entrades a La nit dels clàssics es poden adquirir a través de la plataforma TIME OUT i tenen un preu de 40 euros. Per aquells que vinguin de Barcelona hi haurà també la possibiltat de venir en autobús.

nit dels clàssic penedes

nit classics pendes adria albet

Fes una ullada a tots els Clàssics Penedès d'Albet i Noya a la nostra shop on line!

 

fotos 2018

nit dels clàssics penedes albet i noya

nit classics penedes albet i noya anna toledano

brut barrica albet i noya

nit classics penedes can bonsatre wine resort

can bonastre wine resort la nit dels clàssics penedes

 

  |    |  

Més noticies que et poden interessar