Actualitat

Albet i Noya

Bons resultats pels vins d'Albet i Noya al prestigiós tast de James Suckling

Bons resultats pels vins d'Albet i Noya al prestigiós tast de James Suckling

Quatre vins d'Albet i Noya s’han posicionat a la línia dels 92 punts.

La prestigiosa pàgina web americana JamesSuckling.com ha puntuat amb bona nota alguns dels vins d’Albet i Noya. Després d'un tast de més de 2600 vins espanyols, a la llista de James Suckling destaquen els negres d'Albet i Noya  Reserva Martí 2011, Milana 2013 i el Lignum Negre 2015. En blancs, els preferits del crític americà han estat el Fanio i el Lignum Blanc, tots dos en la vigent anyada 2016.

Del Reserva Martí 2011, cupatge de Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot i Ull de Llebre, Suckling en destaca la seva frescor conservada al llarg del temps i la seva bona evolució en l’envelliment. Del Lignum 2015, a l’ex col·laborador de Parker li van sorprendre unes “atractives” aromes de regalèssia, xocolata i licor de cirera.

Pel que fa als blancs, Suckling també ha valorat amb 92 punts el Xarel·lo el Fanio, un monovarietal de parcel·la única envellit amb ous de ciment i botes d'Acàcia (en destaca la seva "textura complexa" i les aromes de cítrics confitats i sàlvia seca); i el Lignum Blanc, amb xarel·lo, chardonnay i sauvignon blanc, que el considera un vi amb una “personalitat molt distintiva” i en remarca el seu fort caràcter refrescant.

El Clàssic Penedès Brut 21, el Xarel·lo Curiós i l’Ull de Llebre Curiós també han superat la barrera dels 90 punts en la publicació americana.

James Suckling és ex redactor de Wine Spectactor i ha treballat durant molts anys al costat de Robert Parker. És considerat un dels crítics de vins i cigars més influents del món.

  |    |  

Més noticies que et poden interessar