Actualitat

Albet i Noya

Albet i Noya, finalista als Premis Enoturisme 2018

Albet i Noya, finalista als Premis Enoturisme 2018

La setmana passada vam assistir a la 4a Nit de l’Enoturisme, celebrada al celler Castell del Remei, de la Do Costers del Segre.

 A Albet i Noya vam sortir ben contents de la festa ja que la nostra candidatura va rebre una menció especial dins la categoria de celler, un guardó que finalment es va endur l’empresa Abadal de la DO Pla de Bages.

Els objectius d’aquests premis, otorgats per la Generalitat de Catalunya, són reconèixer les millors iniciatives enoturístiques del territori i ser un estímul perquè les empreses vetllin per la qualitat, sostenibilitat i especialització del seu producte. En aquest sentit, les empreses premiades contribueixen, amb la seva exemplaritat professional i la seva cooperació, als interessos del sector enoturístic català i al posicionament, la innovació i la millora de la qualitat i la competitivitat nacional i internacional de l'enoturisme.

Els premis de l’edició 2018 del certamen van anar per:

mira les nostres propostes en enoturisme

,

enoturisme catalunya

enoturisme permis penedes

premis enoturisme Catalunya

enoturisme catalunya

  |    |  

Més noticies que et poden interessar