Actualitat

Albet i Noya

Ha tornat el Clàssic Penedès Brut 21 Barrica

Ha tornat el Clàssic Penedès Brut 21 Barrica

Després de dos anys esgotat al mercat, torna un dels escumosos insígnia del celler

Nova anyada per un dels Clàssic Penedès més carismàtics d’Albet i Noya. El Brut 21 Barrica és un blanc de negres elaborat amb chardonnay i pinot noir, amb un lleuger pas per botes noves de roure francès Alier del vi base de chardonnay, i més de 40 mesos de criança.

El brut 21 barrica és un escumós que elaborem al celler des de 1997 però que només es fa en anyades molt concretes. La darrera anyada del Brut 21 Barrica feia gairebé dos anys que estava esgotada i d’aquesta se’n ha fet una producció limitada de 1.100 ampolles. La seva arribada al mercat ha vingut acompanyada d'una medalla de bronze al 52è Concurs dels Tastavins Penedès i la Denominació d'Origen Penedès

NOTA DE TAST

Clàssic Penedès amb marcat caràcter de criança, amb notes que ens recorden als fruits secs, la pastisseria fina o la fruita molt madura. En boca és molt cremós i envoltant, amb una bombolla integrada i elegant.

Tasta'l

  |    |  

Més noticies que et poden interessar